Gimnazijski tabor 2019

na Polšniku pri Litiji (1. - 5. julij 2019)

Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest.

Vprašanja naslovite na: tabor.gimkr@gmail.com


Ogled zloženke

 

Ime in priimek osnovnošolca:


Ime in priimek starša:

Elektronski naslov starša:

Domači naslov:

Osnovna šola:

Razred:

Prehranske posebnosti:

Zdravstvene posebnosti:


 

Prijava

  • Prijave na tabor zbiramo do zapolnitve mest (največ 30 udeležencev) preko spletne aplikacije na spletni strani Gimnazije Kranj. Vprašanja naslovite na: tabor.gimkr@gmail.com.
  • Gimnazija Kranj organizira naravoslovni tabor na Polšniku pri Litiji, namenjen osnovnošolcem od 6. razreda naprej. Na tabor vas odpelje organizator, s tabora predvidoma starši, saj bomo tabor zaključili s piknikom zadnji dan tabora popoldne, na katerega ste lepo vabljeni.
  • Cena tabora je 120 evrov, ki jih starši udeležencev plačajo polovico ob prijavi na tabor, polovico po zaključku tabora. Cena vključuje prevoz na tabor in vse stroške tabora. Udeleženci prenočujejo v velikem seniku v 3 skupnih spalnicah. Sanitarije so urejene.

Dijaki učencem


Udeleženci tabora se bomo razdelili v skupine. V vsaki skupini bodo dijaki mentorji, pravi znanstveniki na svojem področju, ne pa na ostalih področjih, zato bodo morale skupine med sabo sodelovati. Učitelji vam bomo v sili priskočili na pomoč, poskrbeli za varnost in vam pustili, da čim več raziskav, poskusov, opazovanj in demonstracij opravite sami. Zadnji dan tabora bomo nekaj najzanimivejših dogodkov predstavili tudi staršem. Vsak dan bomo aktivni od jutra do večera, spoznali boste, kako se ob raziskovanju in učenju tudi veliko zabavamo. Zvečer bomo zakurili taborni ogenj in si vzeli čas zase, za klepet s starimi prijatelji in za sklepanje novih prijateljstev.

Več informacij

E-mail: tabor.gimkr@gmail.com
prof. Urša Petrič, GSM: 031 751 440

Uporabne povezave
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.Mednarodna matura
IB Diploma Programme

EU skladi

Erasmus

KRsKOLESOM

Šola za starše
2020 2021 2022
december januar februar
p t s č p s n
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Sodelujemo z:


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se